OPF Advisory Group

Wednesday 29 June at 08:00 EDT | 13:00 BST | 14:00 CEST

Time	Duration	Item
13:00	30 mins	Welcome and introductions
13:30	20 mins	Aims and objectives of the meeting
13:50	60 mins	Year in review: Tools • JHOVE • Fido • veraPDF
		Jpylyzer Drawk (20 mins)
Break (10 mins)		
15:00	20 mins	 Year in review: Special Interest Groups Archives Interest Group Diversity & Inclusion Working Group File Format Interest Group
15:20	20 mins	Year in review: Projects
15:40	15 mins	Next steps
15:55	5 mins	AOB
16:00	5 mins	Wrap up
Break		
18:00 - 21:00		Social dinner